Welkom

Word je ook nieuwsgierig als je ‘auteursacademie’ ziet staan? Wil je weten wat het auteur zijn precies inhoudt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Uitgeverij VAN IN ontwikkelt leermiddelen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor thuis of op school. We willen samen sterke leermiddelen maken die dicht aansluiten bij wat lesgevers en lerenden nodig hebben.

Hieronder vind je onze blog.

Infosessies secundair onderwijs

We zijn enthousiast over ons nieuw lesmateriaal en kijken er naar uit om dat in het voorjaar aan je voor te stellen. Dat doen we in maart, op wel 6 verschillende locaties.

Ontdek er hier alles over > Infosessies – VAN IN

Kom jij ook een kijkje nemen?

Prettige feestdagen

Nu we het einde van het jaar naderen, willen we onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor jullie inspanningen en toewijding. We kijken ernaar uit om onze samenwerking in het komende jaar verder te versterken en samen te bouwen aan het onderwijs van morgen. 

Prettige feestdagen en een schitterend 2024 gewenst, in goede gezondheid en met een overvloed aan mooie momenten!

Presentaties auteursevent oktober 2023

Wat een geweldig event was dat! Bedankt allemaal voor jullie enthousiaste reacties en feedback in onze evaluatie.

Hierbij bezorgen we de belangrijkste take aways per sessie die avond.

De laatste versie van onze richtlijnen rond inclusie voor onze leermiddelen kan je hier vinden. Heb je hierover een vraag of zie je iets dat je wil melden? Mail dan naar inclusie@vanin.be

Nogmaals bedankt om er zo’n succes van te maken.  

Hebben jullie in tussentijd nog vragen, of suggesties? Laat het zeker weten aan je uitgever of via elly.dewinter@vanin.be 

Tot binnenkort.  

Auteursevent 2023 – herbekijk alle foto’s hier

We genieten nog na van een geweldig auteursevent vorige week! We hebben onze auteurs in de watten mogen leggen met een event vol voeding voor de geest én het lichaam. 📚💡

We vonden het enorm fijn dat jij erbij was op ons auteursevent vorige week en hopen dat jij even hard genoten hebt als wij. ‘Voeding voor lichaam en geest’ hoorden we het enkele auteurs noemen en we kunnen niet anders dan het hiermee volmondig eens zijn.

Het was een fijn weerzien met enkele oude bekenden en een boeiende ontmoeting met nieuwe gezichten. We kunnen niet wachten om een volgende event te beginnen plannen en horen daarom ook graag jouw feedback over dit event. Help je ons even door jouw mening te geven?

Snuister door het fotoalbum en beleef de avond gewoon nog eens opnieuw. Hou je ook zeker niet in als je jouw foto wil delen op social media! #samenslimmerleren #auteursacademie

#samenslimmerleren #auteursacademie

Dag van de leraar actie 2023

Naar jaarlijkse gewoonte is het ook voor ons de dag om alle leerkrachten die dag extra in de bloemetjes te zetten.

Dit jaar gaan we een stapje verder en praten we er niet alleen over, maar we doen het ook!

Helpende handen nodig op school? Snak je naar ondersteuning in de klas? Dan hebben wij goed nieuws: ter ere van de dag van de leraar staan wij vrijwillig bij jou in het krijt.

Ja hoor, je leest het goed. Een bende gemotiveerde VAN IN-collega’s trekt de komende maanden op pad om jullie te ondersteunen of even te ontzorgen in je klas of op school. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het onderwijs in tijden van lerarentekorten.