Home » awards » Bingel Raket genomineerd voor Digital Pioneer Award 2018

Bingel Raket genomineerd voor Digital Pioneer Award 2018

Ook al hebben we de Award niet gewonnen, wij zijn bijzonder fier dat VAN IN met de Bingel Raket-app geselecteerd zijn voor de TOP 24 van Trends Digital Pioneers 2018 in de categorie Customer happiness.  

Ze selecteerden hiervoor 24 bedrijven en organisaties die een belangrijke digitale transformatie hebben gerealiseerd. Een digitaal project dat innoverend en vooruitstrevend is, dat een impact heeft op het bedrijf en de hele maatschappij.

De Bingel Raket-app ondersteunt de moderne leerkracht maximaal in de specifieke uitdagingen van het klaslokaal vandaag en maakt gedifferentieerd oefenen en leren heel eenvoudig.

Bingel Raket heeft zowel een leerlingen- als een leerkrachtenapp. De leerlingen scannen de bladzijde in hun werkschrift en krijgen in de app automatisch de bijbehorende digitale oefeningen op hun niveau te zien. Met de leraren-app volgen leraren hun leerlingen realtime op en kunnen ze hen op hun niveau begeleiden. De app geeft ook een algemeen overzicht van de vorderingen van alle leerlingen.

Voor de ontwikkeling klopten we bij icapps aan, die de Bingel-ervaring perfect vertaalde naar de tablet en zorgde voor een gebruiksvriendelijke app, ook voor mensen met weinig technische kennis. 

Weet jij hoe je een brug kan slaan tussen papier en digitaal? Heel eenvoudig: via Bingel Raket. Ontdek hoe gemakkelijk en zinnig je tablets kunt inzetten met Bingel Raket.