Home » beurzen » De NOT in Nederland: dé onderwijsbeurs van het noorden

De NOT in Nederland: dé onderwijsbeurs van het noorden

Bij onze noorderburen is de tweejaarlijkse NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) dé place be. Deze beurs loopt van 22 tot 26 januari 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht. 
De NOT is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

Thema

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Bekijk de nieuwste materialen, neem deel aan één van de workshops en ervaar nieuwe innovaties tijdens één van de vele demonstraties en doe nieuwe kennis op tijdens diverse lezingen in de Onderwijsacademie.

Kom hieronder te weten hoe je korting kunt krijgen.

Routebeschrijving

De Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het hallencomplex van Jaarbeurs.
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk hier het aangepaste advies en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.
Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het hallencomplex van de Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Korting

Je krijgt 20% korting als je je tickets online bestelt. Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het hallencomplex van Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Je vindt hier meer informatie.